Career

Train The Trainer Bersama NIOSH

Ada yang berminat untuk jadi trainer dalam bidang Occupational Safety and Health (OSH)? Atau memang dah lama bercita-cita nak jadi seorang trainer tapi tak tahu caranya? Okay jangan risau, hari ni Kaknie nak berkongsi sedikit info tentang salah satu kursus yang korang wajib attend kalau nak jadi trainer. Nama kursus tu adalah Train The Trainer …

Continue Reading
Health

7 Tabiat Untuk Turun Berat Badan Dengan Lebih Cepat

Masuk tahun baru 2019 ni, mesti ramai dah pasang azam baru kan? Dalam banyak-banyak azam, antara azam paling famous yang hampir semua orang pasti nak capai ialah NAK TURUN BERAT BADAN. Betul tak? Kaknie pun berazam nak turunkan berat badan tahun ni. Azam ni Kaknie carry forward dari tahun lepas memandangkan Kaknie tak berjaya mencapai …

Continue Reading