Instagram

5 Trick Instagram Stories Yang Jarang Diketahui

Hi guys! Seperti biasa, Kaknie nak share another Instagram Stories tricks. Kali ini Kaknie nak share tricks yang mungkin ramai lagi pengguna Instagram tak tahu walaupun dah nak masuk 2020. Jadi, korang yang sedang membaca post ni adalah antara yang bertuah 😀 Kesemua tricks yang Kaknie share ni applicable to iOS and Android user ya. …

Continue Reading
Instagram

Cara Buat Instagram Highlight Cover

Hi guys! Okay hari ni Kaknie nak share sesuatu yang menarik iaitu cara membuat highlight cover di Instagram. Apa itu highlight? Highlight ini adalah salah satu features terbaik di Instagram, yang mana pengguna boleh menempatkan IG stories mereka seperti menyimpan di folder. Biasanya IG stories kan akan hilang selepas 24 jam.. Tetapi dengan adanya Highlight, …

Continue Reading