Blog

Cara Membuat Website Dengan Domain Sendiri

Hi guys! Korang pernah tak berhajat nak ada website sendiri? Lepas tu buat website tu pula dengan domain pilihan korang? Mestilah ada kan.. Sebab tu korang baca entry ni 😋 Kali ni Kaknie nak kongsikan cara membuat website dengan domain sendiri. Entry ni ditulis atas permintaan, ada beberapa orang bertanya. Jadi Kaknie terangkan terus di …

Continue Reading
Blog

Hello.

Assalamualaikum, hi semua. Welcome to my new blog — Ernie Tomo! Blog ni sebenarnya dah lama Kaknie setup, lebih kurang sebulan yang lalu. Mula-mula decide nak jadikan blog ni sebuah blog berbahasa Inggeris. Konon nak tukar angin ler. Tapi rasa susah pula nak mengarang dalam English. Baru post 3 entri dah rasa otak tergeliat. Haha. …

Continue Reading