Personal

Kick Off My September With Atkins Diet Phase 1

Selepas sekian lama skip diet and workout, hari ni I reset myself back to start all over again. Sebab saya makin risau dan tak happy dengan berat sekarang, which is 65kg. Kalau ikut BMI, dah masuk kategori overweight pun. Sobs. Masa study dulu, berat saya maintain between 50-55kg. Bila start kerja, time tu la saya …

Continue Reading
Personal

Lucky.

Memandangkan hari ni tak ada apa-apa aktiviti, ingat nak siapkan kerja la. Kerja yang dah hampir setahun diusahakan; continuity dari projek master. Sampai sekarang saya masih stay in touch dengan supervisor pasal projek ni walaupun dah grad tahun lepas. Sebenarnya supervisor dah offer suruh sambung PhD. Jauh di lubuk di hati memang nak sesangat. Tapi …

Continue Reading